fredag 1 augusti 2014

Bians mode

Bians mode startade 1993 och ligger inne i Hyltebruks samhälle. Det här enmansföretaget kan erbjuda allt från att laga dina trasiga kläder till att sy din bröllopsklänning och i shoppen kan man se 50-tals klänningar, tyger, smycken, väskor och mycket mer. Det märks att det här är mer än bara ett jobb för ägaren Bianca, som verkligen brinner för det hon gör och har så många projekt på gång att man kan tuppa av för mindre. Hon sysslar för tillfället med bl.a. en ny sorts- väldigt snygga- tröjor, stimulans för äldre i form av olika kreationer och ideellt arbete med kläder för prematura bebisar. 


På hemsidan kan man se att hon även ägnar sig åt bland annat medeltidskläder, trasmattor och dockkläder. Ska jag vara helt ärlig kan jag inte komma på mycket inom textilmarknaden som hon inte sysslar med!
Hon kan dessutom erbjuda hjälp för våra fyrbenta vänner med t.ex. tvätt, lagning och impregnering av hästtäcken och reflexvästar, korgar och utställningsburar till hundar och katter.Behöver du något inom textil så tipsar jag dig absolut att besöka, eller beställa från, Bians mode. Jag är hundra procent säker på att du kommer få fantastisk service och bli mer än nöjd med dina köp.

Vill du besöka eller kontakta Bians mode så har du allt du behöver veta här:

Adress: Verdandigatan 16, 314 31 Hyltebruk
Tfn: 0705-35 54 28
E-post: biance_51@live.se

Eller besök hennes hemsida biansmode.wordpress.com , 
eller facebboksidan Bians mode


Ha det bra så hörs vi igen i eftermiddag!

//Karolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar