fredag 15 augusti 2014

Bexet

Nu är det väl ändå dags att skriva om den andra fina badplatsen vid Hyltebruk? 
Bexet är en mysig camping med en fin liten badstrand, om man nu fortfarande känner för att bada i det här vädret. Här har jag spenderat mycket tid ända sedan jag var liten med min mormor och morfar, som brukar ha sin husvagn här, och därför ligger just den här campingen lite extra nära hjärtat. Det som enligt mig gör den här campingen så trevlig är att alla känner varandra sedan länge och är inte rädda för att släppa in nykomlingar i sin gemenskap. Även ägarna brukar stanna till och prata en stund med gästerna.Här finns även bra fiske och för den som inte har egen båt kan man hyra både båt och kanot på plats. Jag har flera gånger paddlat kanot med familj och kompisar här och tycker fortfarande det är supermysigt!
Här finns mest husvagnar, men man kan såklart även hyra en plats för tält, vilket dock inte alltid är så skönt om man planerar att stanna länge. Man kan välja att antingen betala för en hel säsong eller per dygn. 
En stor fördel för oss hundägare är att hundarna är varmt välkomna på campingen, och det finns ställen där även de kan bada och svalka sig lite, när det inte är sådant här väder såklart.
Som campinggäst har man tillgång till wc, dusch, tvättställ m.m.. Det finns dessutom en liten kiosk där man kan köpa glass eller liknande och en liten lekplats med en studsmatta för de yngre.Tycker du att Bexet camping låter som nåt för dig, så har du allt du behöver här:

Adress: Södergård, 314 91 Hyltebruk
Tfn: 0345-140 20
Mobil: 070-926 70 93 / 073-386 51 67

Eller besök deras hemsida www.bexetcamping.com för mer information.

Ha det bra och bada lugnt så hörs vi snart!

//Karolina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar