onsdag 16 juli 2014

Vallsnäs Camping

Vallsnäs Camping är en trestjärnig camping vid sjön Unnen i Unnaryd. På området finns många olika stugor och campingplatser. Boendet sker precis intill Unnen med en närhet till djur och natur. Campingen erbjuder mängder med olika aktiviteter att testa på.

I campingens reception hittar du det mesta du behöver för din vistelse. Nybakat bröd finns tillgängligt varje morgon tillsammans med andra basmatvaror. Dessutom finns det glass och godisartiklar. Fiskeredskap och andra viktiga fritidsprodukter erbjuds också.

Vallsnäs Camping är Hylte kommuns största kanotuthyrare. Varför inte prova på några av de olika kanotturer som går genom de olika sjöarna i kommunen.
Unnen-Bolmen-Slättensjöarna är en tredagarstur som bjuder på många vackra vyer.

För er som föredrar att bada, finns det en badstrand med brygga alldeles intill campingen. Mellan doppen kan du spela minigolf med familj och vänner. Den vedeldade bastun som finns på campingen går att använda året om.

Glöm inte av att äta på deras nyinvigda restaurang precis intill vattnet. Här kan ni avnjuta en delikat måltid till den vackra solnedgången.

Vallsnäs Camping ligger två kilometer från Unnaryd på vägen mot Bolmsö/Odensjö. För information angående bokning/priser, ring 0371-60233 eller gå in på:
 Ha det!

//Oscar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar