tisdag 1 juli 2014

Torups Gästgivaregård

Vill du komma bort och bara ta det lugnt och njuta av den vackra omgivningen som finns i Torup? Då borde du besöka Torups Gästgivaregård för här erbjuds allt och lite till!

Hos Torups Gästgivaregård så finns det boende som passar alla, bara om du vill komma bort en natt eller en hel helg så finns det något erbjudande som passar dig.
Här kan ett rum kosta allt från 490-990 kr beroende på om du vill bo i ett enkelrum eller ett dubbelrum eller om du vill bo i det "Stora huset" eller i "Annexet".

Vare sig du bor här eller inte så är Gästis restaurang öppen för alla. Här serveras det lunch varje vardag mellan 11.30- 14.00 för 79 kronor och då ingår kaffe, dryck och sallad. Om du hellre vill äta hemma så kan du ta med maten hem för 55 kronor.
Förutom lunch så gör gästis även hemkörning och hämtmat på kvällstid från 11.30- 16.00.
De erbjuder även catering om du ska ha hem ett större sällskap.

Utanför Gästis finns det även en massa uteplatser som du kan sitta på och njuta av utsikten över sjön. Det finns även uteservering utanför restaurangen.
Längst ner mot sjön hittar du en brygga.

Om du passerar centrala Torup så är det inte lätt att missa Torups Gästgivaregård så passa på att kika in om du åker förbi. Deras lunchbuffé är värt ett stopp.

För mer information gå in på deras hemsida:
http://www.torupsgastgivaregard.se/

 
// Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar