måndag 14 juli 2014

Långholmens Café och Bar

För länge sedan, under Efterkrigstiden bedrevs det ett café i centrala Unnaryd. Caféet lades så småningom ned och glömdes med tiden bort. För endast ett fåtal år sedan återöppnades caféet och återfick sitt gamla namn tillsammans med den anda det en gång hade.

Långholmens Café o Bar har idag bedrivits i mer än två år. Tillsammans med den gamla miljö som redan existerar, är caféet influerade av vår moderna tidsålder. Bland annat serveras smörrebröd, en traditionell dansk smörgås.

Det erbjuds mer än bara typiska kaffekakor. Rustik hemmagjord mat och olika temakvällar är vanliga. Menyn förändras ständigt beroende på vilken typ av evenemang eller tema som är aktuellt.

Skulle du fatta tycke för saker utöver mat och dryck, såsom inredningsartiklar och husgeråd, är det med största sannolikhet också till salu. Stolen du sitter på, koppen du håller i, är bara två exempel ur den stora mängd ting som finns på Långholmens Café.

Varje helg under hela juli pågår det aktiviteter och teman på Långholmens Café och Bar. Återstående två helger gäller följande:

Fredagen den 18 juli: Pubkväll

Lördagen den 26 juli: Pubkväll

Du hittar Långholmens Café o Bar på den mysiga bakgården till Unnarum i centrala Unnaryd. Har du frågor angående bokning och reservation eller vill veta mer om det, ring 0371-60044. Öppettiderna varierar, så håll utkik på hemsidorna nedan://Oscar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar