tisdag 22 juli 2014

Jälluntofta Camping

I de östra delarna av Jällunden breder Jälluntofta ut sig. Denna natursköna ort med närhet till djur och natur har mycket att erbjuda ur turistsynpunkt. Jälluntoftaleden, Tånga Linbasta och Tannshult är alla exempel på sevärdheter i orten, men det kanske mest kända och största turistmålet är Jälluntofta Camping.

Campingen i Jälluntofta är en stor familjecamping precis vid Jällundens strand. På området finns två badstränder och mängder med aktiviteter att hitta på. Dessutom finns stugor i alla dess storlekar tillsammans med en stor mängd campingplatser.


Förutom de turistmål jag nämnde tidigare finns det flertalet aktiviteter att uppleva. Jällunden innehar ett rikt fiskliv och är en mycket bra fiskesjö. Dessutom bjuder den omgivande naturen på ett rikt djurliv och spektakulära vyer.

För er som föredrar att hitta på saker på campingen är utbudet även stort där. Fotbollsplan, volleybollplan och minigolf är tillgängligt för campinggästerna. Att bada på de båda badstränderna och använda den närliggande bastun är utmärkta sätt att koppla av på semestern. Paddling med en av campingens kanoter kan också vara ett bra sätt att finna lugn och ro

Vill du veta mer om campingen vad gäller priser, bokning, utbud eller övriga frågor, tveka inte att ring 0371-72010 eller gå in på://Oscar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar