måndag 10 augusti 2015

Tiraholms Fisk

Tiraholms Fisk ligger på halvön Tiraholm och sedan 1981 har familjen Ekwall drivit gården med fiske i Bolmen som utgångspunkt. Grundidén var att utveckla fisket i Bolmen som är en av Sveriges största sjöar med ett rikt fiskebistånd. På Tiraholms Fisk fiskar dem all fisk, röker dem och filéar dem själva. De använder sig av miljövänliga redskap när de fiskar så att det till exempel går att kasta tillbaka fiskar som är för små.

Restaurangen är inredd i en gammaldags stil och där inne finns det plats för ca 100 gäster. Det finns även en uteservering. Restaurangen erbjuder många olika sorters fisk som tillexempel ål, gös, gädda och regnbåge. Det finns en glassbar med många olika sorters glass och en pub. På gården ligger också en gårdsbutik där det säljs olika sorters fisk och fiskekort ifall du själv skulle vara sugen på att fiska i Bolmen!


Tiraholm är ett jättevackert ställe och även regniga sommrar kommer mycket gäster för maten och miljön. Restaurangen har också väldigt trevlig personal, själv tycker jag om hela konceptet!


Öppettider till och med 30:de augusti: Gårdsbutik 10.00-18.00 Restaurang 12.00-18.00 alla dagar i veckan.

Telefon: +46 (0) 371 640 19
Hemsida: Tiraholms Fisk
Facebook: Tiraholms Fisk Facebook
  
Tiraholm ligger mellan Unnaryd och Bolmsö. Ca 3 km efter det att du har lämnat Unnaryd är det skyltat mot fiskbutik och Tiraholm.


/Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar