måndag 30 juni 2014

Rydö golf

Rydö golf har mycket att erbjuda. Deras 18-hålsbana i fin natur, krogen, shopen och alla andra möjligheter du har att välja på som gäst.

 
 
Förutom den stora golfbanan så finns det även ett övningsområde och en Driving Range. Då golfbanan är så öppen och stor så är det inte så stora risker med några köer. Längs golfbanan går även Nissans dalgång.
Det som är bra här vid Rydö golf är att deras krog ligger så nära så det lockar många spelare att komma dit antingen innan eller efter spelet. Krogen har öppet alla dagar, både under lågsäsongen och högsäsongen. Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna hit. Det bjuds på husmanskost till ett rimligt pris. Inomhus finns det plats för runt 80 gäster och de har även platser så att man kan sitta ute. Utsikten är riktigt fin ifrån krogen.Klubben har sammarbete med vissa boende runt om i kommunen så om du kommer längre ifrån och ska stanna en längre tid så passar dessa boenden dig perfekt. Eller om du bara har vägarna förbi och ska vistas här över en natt så finns det ett fåtal platser utanför golfen där du kan ställa husbilen m.m.

Rydö golf ligger på Idrottsvägen 1 i Rydöbruk. Om du kommer ifrån Halmstad så svänger du höger vid rondellen till Rydöbruk och sen kör du rakt fram tills du ska svänga in till ridskolan. Då svänger du till höger och sen har du golfen där.

För mer information om priser m.m. så ta gärna en titt på deras hemsida:
http://www.rydogolf.se/extra/pod/

// Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar