tisdag 10 juni 2014

Äntligen!

Igår var det dags för Hyltes Turistinformatörer att dra igång säsongen. Efter introduktion om  administration och teknik samt en presentationsrunda i centrumhuset, kom Hallands Posten för att intervjuva Arlene och Anton. Så håll utikik på Hyltesidan i HP!
En kort runda till Unnaryd hanns också med på eftermiddagen. Vi besökte Butik Paletti som utökat sin verksamhet med en spa del (mer information om detta inom kort).

Nästa vecka kommer Hylte Turistblogg att dra igång på "allvar". Vi kommer att ha tre sommarbloggare med följande inriktningar;
V.25-27 kommer Johanna Näslund göra inlägg från Torup med omnejd. V.28-30 får ni tips av Oscar Blommegård som tipsar från Unnaryds trakten och slutligen under v. 31-33 tar Karolina Dahl er med på besöksmål kring Hyltebruk.
Två blogginlägg om dagen är målet. Har ni tips på vad ni vill läsa om? Toppen - ring 0345-180 94 eller maila på tourist@hylte.se

Välkommen in för tips på härliga lokala besöksmål och aktiviteter till oss på Fabriksgatan 1, och följ oss på sociala medier hela sommaren :)

På återläsande och ha en fantstisk dag!
//Lena
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar