tisdag 10 juni 2014

Hos Butik Paletti är det lätt att handla med hjärtat!

Butik Paletti är livsstilsbutiken med fantastiska produkter, som är snälla både mot människor och miljö, och finns idag i Unnaryd och i Eksjö, Halmstad ”inhouse Syliten” samt som webshop. I går var Hylte Turistinformation på blixtvisit i Unnarydsbutiken och fick då information som vi vill dela med oss av här!

Sortiment
Linnea berättar: "Vi har samlat många av de varumärken och produkter som vi gillar och uppfyller de krav som finns kring medveten konsumtion. Vi ställer krav på våra leverantörer och vill veta varifrån produkten kommer, etiska normer, om produkterna är Fairtrade, Ekologiska och Naturliga, Bra Miljöval. Förtroendet vi har gentemot våra leverantörer och kunder vill vi att Du som kund ska känna hos oss. När de gäller kläder så vill vi veta hela produktionsledet, från bomullsfrö till färdig vara för att ta in ett varumärke. Innehållet i de livsmedel och produkter som vi säljer ska vara naturligt och inga onödiga tillsatser eller e–nummer".
Senaste nytt
Unna er ekologisk hudvård , vi erbjuder er Maria Åkerberg ,Lilla Bruket, Lifestyle Organics. Den enda i Sverige som är 100 % ekologisk, baserade på oljor kan du unna ditt ansikte naturlig hudvård.
Event Paletti
Kan du inte komma till oss, kommer vi till er, Butik Paletti åker gärna på turné. Vi arrangerar hållbara event, Modeshower, Afternoon Tea och syns gärna på en marknad eller annat arrangemang.

Boka oss
Boka Paletti för en kväll tillsammans med bekanta, känn, kläm, smaka och prova i lugn och ro. Eller så tar vi med oss ett urval av produkter hem till dig, arbetsplatsen för ett s.k. Homeparty.

Paletti Feelgood
Ansikts-, kroppsbehandlingar- Aroma massage samt Make-up och rådgivning. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.
 

Webb-butik http://butikpaletti.se/

070-33 49 666 Anna Ström
070-89 63 979 Linnéa Pettersson
E-post:
info@butikpaletti.se, www.facebook.com/butikpaletti,http://instagram.com/butikpaletti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar