tisdag 7 juli 2015

Viltboden Deli - Nya Skärshult

Viltboden Deli öppnade för bara en månad sedan och har redan fått bra respons. Mycket tack vare lokalbefolkningen som tycker att vi behöver nåt nytt att göra. Man kan redan se stora förbättringar runt om i området. Dem har rustat upp både camping och strand, men inte minst i deras restaurang och gårdsbutik.

I deras gårdsbutik kan man hitta många olika sorters kött, vildsvin, hjort och älg bara för att nämna några. Dem säljer också potatissallad, pastasallad med mera som ni kan se på de följande bilderna. Värt att nämna är att dem också har en online butik där du kan beställa deras egenproducerade varor.


Något som jag inte visst om är att det faktiskt finns en kiosk nere vid stranden, den har inte varit öppen på länge nu men efter att Viltboden Deli tog över så har dem öppnat den igen. Där säljer dem småsaker som snacks och badtillbehör.


Tyvärr så var inte vädret det bästa när jag gjorde detta besök så strandbilden blev inte så bra, men jag lägger upp den ändå så att ni kan se hur det ser ut iallafall :)


Facebook: Viltboden Deli
Kontakt: Kan hittas på deras hemsida eller Facebook-sida
Öppettider: 8.30 till 20.00 varje dag nu under sommaren
Vägbeskrivning: Väg 26 mot Smålandstenar, bara någon kilometer utanför Hyltebruk

/Jack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar