tisdag 21 juli 2015

Jälluntofta Camping

Jälluntofta Camping är en naturnära familjecamping ute i skogen vid sjön Jällunden. Campingen är familjeägd och har funnits sedan 1985. Om man inte vill eller har tillgång till tält eller husvagn så kan man hyra stugor, Jälluntofta Camping har sammanlagt 28 stugor uppdelat på 2, 4 och 6 bäddar. På området finns det bl.a en liten kiosk, ett samlingsrum som man kan hyra för fester eller liknande och en minigolfbana med 12 hål


På området finns det grillplatser utspridda och det finns också en grillstuga som går att hyra. Det är nära till sjön och deras badplatser, dem har en brygga och om man vill finns det möjlighet att hyra kanot, trampebåt eller vanlig båt. Har man egen båt och vill ta med den så finns det möjlighet. Det finns en bastu och nytt för i år är att dem har en badtunna, så om vädret är lite kallt så kan man ändå ta ett dopp.


Campingen är öppen hela året och dem vill gärna trycka på att man även kan komma dit på vintern och campa. Dem har aktiviteter året runt så det finns alltid något att göra. På vintern kan man t.ex pimpelfiska. På området finns det också trevliga vandringsleder.

Öppettider: 9.00-21.00 alla dagar mellan 15 juni och 15 augusti
Adress: Jälluntofta Camping, Jälluntofta, 310 83 Unnaryd

/Jack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar